Je eigen actie

Normal d76c75b4cd084e8ca0fd007aae2d6d27c2218841

In actie komen voor maag-, darm- en leverziekten kan op allerlei manieren. Door een persoonlijke actiepagina aan te maken, bepaal je zelf op welke manier je geld inzamelt voor de Maag Lever Darm Stichting. Of je nou ergens aan meedoet of zelf iets organiseert. Het kan iets sportiefs zijn of gewoon vanuit de luie stoel. Zet een collectebus neer bij je verjaardag, jubileum of huwelijk. 

Heb je al een idee? Begin dan meteen. >>Start je eigen actie<<.

Heb je nog geen idee? Wij helpen je op weg. Kijk op onze >>ideeënpagina<< voor inspiratie óf kijk welke >>acties en evenementen<< er al zijn waaraan je mee kunt doen. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen.

 

Hoe werkt het verder? 
 
  1. Maak een actiepagina aan voor jezelf of voor je eigen team. Het kost je minder dan een minuut om dit te doen én om hem te delen met je vrienden, familie, collega's en kennissen via e-mail, Facebook, Twitter, Whatsapp etc.
  2. Doneer op je eigen pagina. Ken je het spreekwoord als één schaap over de dam is volgen er meer? Zo werkt het ook met fondsenwerven. Wanneer je als eerste doneert, dan zullen je vrienden je goede voorbeeld volgen.
  3. Vertel zoveel mogelijk over je actie. Kijk ook bij de 10 tips om je actie nog succesvoller te maken.

 

Heel veel succes!

 

Liselotte de Witte

vrijwilligers@mlds.nl

033-752 35 33