Nijmeegse 4-daagse: Help met elke stap 10 buikpatiënten

Normal d580a9b3c80e2554f73dfa5d57b3e1386ba21853
van totaal € 1.000 (9%)

Heb jij een startbewijs voor de Nijmeegse 4-daagse en wil je dit jaar met een extra goed gevoel de finish behalen? Laat je dan sponsoren. Elke stap draagt bij aan meer onderzoek naar maag-, darm- en leveraandoeningen voor 2 miljoen buikpatiënten.

Waarom lopen voor de Maag Lever Darm Stichting?
Al ruim 35 jaar zet de Maag Lever Darm Stichting (MLDS) zich in voor het voorkomen en genezen van maag-, lever- en darmproblemen. Het is onze missie om maag-, darm- en leverziekten te voorkomen, te bestrijden en de kwaliteit van leven van patiënten te verbeteren. Om ons in te kunnen blijven zetten voor de ruim twee miljoen patiënten met een spijsverteringziekte is er veel geld nodig om wetenschappelijk onderzoek te kunnen doen en voorlichting te geven. Jouw hulp hierbij is dus hard nodig!

Maak direct jouw eigen 4-daagse sponsorpagina aan
Haal nog meer voldoening uit dit sportieve evenement en laat je sponsoren. Heb jij een startbewijs voor de 4-daagse, dan kun jij op deze pagina jouw persoonlijke 4-daagse sponsoractie aanmaken. Je krijgt dan een persoonlijke actiepagina waarmee je je kunt laten sponsoren door familie, vrienden en collega’s. 

Steun jij de Maag Lever Darm Stichting, dan steunen wij jou.
De MLDS steunt je graag  tijdens de Vierdaagse met persoonlijke aanmoedigingen, tips voor sponsorwerving en ons mooie wandelshirt. Wij wensen je veel succes tijdens de 4-daagse!

Dave Dielissen

davedielissen@mlds.nl

0337523543