MLDS Runners rennen de Dam tot Damloop 10 Engelse Mijl

Dam tot Damloop: 10 Engelse Mijl op zondag 17 september 2017
Normal b82c8bc53a07257f38dd4cb03caea0bd41f0af7d
van totaal € 3.000 (94%)

De MLDS Runners doen met hun toer 2017 de Dam tot Damloop aan. Wil je ook met hardlopen bijdragen aan het welzijn van 2 miljoen buikpatiënten? Dat kan! MLDS Runners bestaat uit een groep hardlopers die met één of meerdere hardloop evenementen meedoen om geld op te halen voor onderzoek naar maag-, darm- en leverziekten. Ook geven zij meer zichtbaarheid aan de Maag Lever Darm Stichting.

Op zondag 17 september 2017 kunnen 50.000 hardlopers meedoen aan de 33e editie van de Dam tot Damloop. De ongeëvenaarde sfeer, de IJtunnel, één van de grootste Businesslopen ter wereld en het feit dat start en finish in twee verschillende steden liggen, maken dit evenement zo bijzonder. De afstand is 10 Engelse Mijl, waaraan ook elk jaar een aantal wereldtoppers meedoen.

Wat een mooie uitdaging! Ren jij met ons mee? Er zijn nog startbewijzen beschikbaar. Ook als je al een startbewijs hebt, ben je van harte welkom bij ons team aan te sluiten. Je krijgt bovendien een hardloopshirt zodat je kunt laten zien dat je voor de Maag Lever Darm Stichting rent.

Waarom meedoen? 

  • Voor het goede gevoel. Je draagt bij aan de gezondheid van 2 miljoen buikpatiënten
  • Je krijgt een startbewijs voor Dam tot Damloop: 10 Engelse Mijl op zondag 17 september 2017
  • Je krijgt een hardloopshirt van de Maag Lever Darm Stichting.
  • Je doet het niet alleen, maar samen met de andere MLDS Runners. Van te horen kan je met elkaar in contact komen via de whatsapp-groep.
  • Bovendien word je begeleid en aangemoedigd door onze teamcaptain Hans Klopper
  • En kan je je training bijhouden in de MLDS Runnners club op Strava

Wat vragen we van jou?

Jouw enthousiasme en inzet als MLDS Runner om te trainen voor de Dam tot Damloop en met je persoonlijke actiepagina voor minimaal 100 euro aan sponsorgeld voor de Maag Lever Darm Stichting op te halen. En natuurlijk dat je op 17 september 2017 aan de start verschijnt.

Meedoen? Meld je aan via vrijwilligers@mlds.nl of maak direct je eigen persoonlijke actiepagina aan.

 

"Bij iedere donatie die je binnen krijgt, wordt de drang naar prestatie steeds een stukje groter. En als dan straks nadat je jouw sportieve prestatie hebt volbracht een mooi bedrag naar de Maag Lever Darm Stichting gaat ben je apetrots! Met andere worden DOE MEE EN ZET JE IN VOOR @MLDS !"  - Hans Klopper