MLDS Runners rennen de TCS Amsterdam Marathon 2017

TCS Amsterdam Marathon 2017 op zondag 15 oktober 2017
Normal 0dd743de276d46b9fe6a733291330a5bd321262e
van totaal € 2.000 (101%)

De MLDS Runners doen met hun toer 2017 de TCS Amsterdam Marathon aan. Wil je ook met hardlopen bijdragen aan het welzijn van 2 miljoen buikpatiënten? Dat kan! MLDS Runners bestaat uit een groep hardlopers die met één of meerdere hardloop evenementen meedoen om geld op te halen voor onderzoek naar maag-, darm- en leverziekten. Ook geven zij meer zichtbaarheid aan de Maag Lever Darm Stichting.

Wil jij in oktober genieten van Amsterdam en alles wat de stad jou te bieden heeft? Wil je je een echte atleet voelen en starten en finishen in het historische Olympisch stadion? Of rennen over de veelbesproken passage onder het prachtige Rijksmuseum? Kom dan naar Amsterdam voor de 42ste editie van de TCS Amsterdam Marathon op 15 oktober.

Wat een mooie uitdaging! Ren jij met ons mee? Er zijn nog startbewijzen beschikbaar. Ook als je al een startbewijs hebt, ben je van harte welkom bij ons team aan te sluiten. Je krijgt bovendien een hardloopshirt zodat je kunt laten zien dat je voor de Maag Lever Darm Stichting rent.

Waarom meedoen? 

  • Voor het goede gevoel. Je draagt bij aan de gezondheid van 2 miljoen buikpatiënten
  • Je krijgt een startbewijs voor TCS Amsterdam Marathon op zondag 15 oktober 2017
  • Je krijgt een hardloopshirt van de Maag Lever Darm Stichting.
  • Je doet het niet alleen, maar samen met de andere MLDS Runners. Van tevoren kun je met elkaar in contact komen via de whatsapp-groep.
  • Bovendien word je begeleid en aangemoedigd door onze teamcaptain Hans Klopper
  • En kan je je training bijhouden in de MLDS Runnners club op Strava

Wat vragen we van jou?

Jouw enthousiasme en inzet als MLDS Runner om te trainen voor de halve marathon en met je persoonlijke actiepagina voor minimaal 100 euro aan sponsorgeld voor de Maag Lever Darm Stichting op te halen. En natuurlijk dat je op 15 oktober 2017 aan de start verschijnt.

Meedoen? Maak direct je eigen persoonlijke actiepagina aan of mail voor vragen en meer informatie naar acties@mlds.nl

 

"Bij iedere donatie die je binnen krijgt, wordt de drang naar prestatie steeds een stukje groter. En als dan straks nadat je jouw sportieve prestatie hebt volbracht een mooi bedrag naar de Maag Lever Darm Stichting gaat ben je apetrots! Met andere worden DOE MEE EN ZET JE IN VOOR @MLDS !"  - Hans Klopper