Fietsen: Zuiderzee Klassieker

van totaal € 275.000 (42%)

De Maag Lever Darm Stichting organiseert op 29 september 2018 voor de 8e keer de Zuiderzee Klassieker. Een fietstocht waarmee je geld inzamelt voor meer onderzoek naar darmkanker en andere spijsverteringsziekten, zoals de ziekte van Crohn, colitis ulcerosa en coeliakie. Aan de Zuiderzee Klassieker doen jaarlijks meer dan duizend fietsers mee, die samen elk jaar ruim 200.000 euro binnenfietsen voor onderzoek naar spijsverteringsziekten. Fiets ook mee op 29 september! 

Routes

Voor de 8e editie van de Zuiderzee Klassieker worden momenteel prachtige routes uitgestippeld. Je kunt kiezen uit 4 afstanden: 50, 80, 120 en 180 kilometer. Deze routes worden volledig uitgepijld.

Ons doel

Met de Zuiderzee Klassieker hebben we één doel voor ogen: zoveel mogelijk geld ophalen voor onderzoek naar spijsverteringsziekten. De Maag Lever Darm Stichting is de drijvende kracht in het realiseren van een gezonde buik voor iedereen. En dat is hard nodig, want Nederland telt ruim 2 miljoen buikpatiënten! En alleen darmkanker eist al 14 levens per dag. Dat willen we niet accepteren. Er is meer onderzoek nodig om deze ziekten een halt toe te roepen.
Een gezonde buik is helaas niet vanzelfsprekend. Lees meer over ons doel.

Fiets jij mee voor een gezonde buik? Meer info en inschrijven

Aftermovie 2017

 

Dave Dielissen

davedielissen@mlds.nl

0653176019